Grup Esquelles

Benvingut a la web del Grup Esquelles Amer!

ACTIVITATS ESCALADA RUTES I TRACKS Revista Batall Fes-te Soci GEAE / FEEC QUI SOM
Propera Activitat: Ruta Nocturna
El Grup Excursionista Amerenc Esquelles és una entitat sense ànim de lucre que des de fa prop de 50 anys es dedica a programar i executar activitats relacionades amb l’excursionisme i la cultura a la vila d'Amer, fent que aquestes activitats adquireixin una importància clau per a l’educació dins l’àmbit no formal.
 
 
La junta

La junta del grup és l'equip que pren les decisions i organitza les múltiples activitats que es realitzen durant l'any, algunes de les quals amb l'ajuda d'inestimables col·laboradors. Aquesta junta va variant, sobretot per circumstàncies personals, però durant els últims anys s'ha caracteritzat per un equip molt heterogeni i sobretot intergeneracional. Així que si esteu interessats o interessades en col·laborar i/o formar part de la junta, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres!
 
La junta actual la conformen les següents persones:
 
PresidentJordi Fontàs
Vice-presidentQuim Virgili
Trasorera: Laura Feixas
Secretària: Irene Garangou
Vocals: Irene Bosch, Nuri Brugués, Joan Clarà, Gabriel de Jesús, Pau Feixas, Albert Planagumà, Carme Pujol, Paco Samblàs, Jordina Serrat i Jordi Sidera.
 
 
Els estatuts

Els estatuts del grup es van renovar l'any 2012, adaptant-se a les necessitats i idearis de l'entitat. Qui estigui interessat o interessada en llegir-los els pot descarregar aquí: Estatuts.
 
 
Contacte

A continuació torbareu totes les nostres dades de contacte per si són del vostre interès:
 
Plaça del Monestir, 5
17170 Amer (Girona)
esquelles@hotmail.com
www.facebook.com/gea.esquelles
Twitter: @esquelles