Grup Esquelles

Benvingut a la web del Grup Esquelles Amer!

ACTIVITATS ESCALADA RUTES I TRACKS Revista Batall Fes-te Soci GEAE / FEEC QUI SOM
Usuari: Clau: :
En aquest apartat trobareu informació rellevant per als socis i sòcies sobre l'actualitat del grup. La idea és que estigueu informats al 100% de tots els aspectes organitzatius i de gestió, així que no deixeu de visitar aquest apartat periòdicament! 
 
 
Padrins i padrines
 
Aquelles persones que tingueu apadrinat un camí, si cliqueu aquí trobareu el document on especifiquem l'estat de manteniment de cada tram. Moltes gràcies per la vostra tasca!
 
I aquelles que encara no tingueu apadrinat cap camí... animeu-vos i contacteu amb nosaltres per poder oferir algun tram! Només cal que netegeu i repinteu un parell de cops l'any.
 
 
Tramitació llicències 2020
 
Per a tramitar el carnet federatiu del 2023 seguiu les instruccions següents:
 
1. Llegir i escollir quina modalitat de carnet voleu. Mireu bé les cobertures de les activitats i la zona geogràfica, així com les novetats: quotes familiars per a fills/es.
INSCRIU-TE
 
2. Fer el pagament al grup Esquelles. Com? Per transferència o ingrés al compte del grup: ES63 2100 0147 030100946830. Com a concepte posarem, sense falta: NOM I COGNOMS i MODALITAT QUE ES VOL. Exemple: 
AGUSTÍ FAJOL COROMINA C HABILITADA
 
3. Omplir aquest formulari (si ja sou socis o sòcies que us heu federat amb anterioritat, veureu que no calen totes les dades):
FORMULARI
 
Notes importants:
a) El grup Esquelles comprovarem si s’ha fet l’ingrés i farem el procés de la tramesa de les llicències i el pagament a la FEEC.
b) La FEEC genera els carnets i els envia al grup via correu ordinari. Un cop els tenim els repartim als socis i sòcies. Recordeu que aquest procés triga uns dies, però que la cobertura és efectiva des del mateix moment del pagament.
c) Si voleu el carnet operatiu des de l’1 de gener, feu el procés abans del 19 de desembre. El dia 20 els demanarem.
d) En cap cas es tramitarà cap llicència sense haver fet prèviament el pagament. Es pot fer el pagament previ a mà, en comptes de fer-ho per transferència bancària.
e) Recordem que podeu seguir demanant els carnets tot l'any, no hi ha data límit! 
f) Si teniu dubtes podeu consultar-nos-ho per correu electrònic a l'adreça del grup.